Fantastiske trænere i Gedved Idrætsforening

Fredag d. 8 juni  blev der afholdt sæsonafslutning for udvalgsmedlemmer og trænere i Gedved IF. Maden blev serveret af det nye cafeteriateam – og køleskabet var fyldt med kolde drikke. Bestyrelsen ønskede at sige et stort tak for denne sæson til alle frivillige i Gedved IF.

Årets trænerteam blev kåret, og titlen gik i år til et erfarent team, som har fulgt årgangen igennem mange år og har formået at skabe noget helt specielt for både børn og forældre til gavn for både spillet og det sociale. Tillykke til Allan og Cliff med denne titel. Et mere vellignende foto vil følge her på siden snarst.

Derudover fik Emilie og Celina titlen som Årets Ungtrænerteam. De to unge friske piger er engageret i både fodbold og håndbold og bruge mange timer til gavn for foreningen. De er smilende og altid hjælpsomme og både trænere,børn og forældre er glade for dem. Stort tillykke til pigerne med den velfortjente titel.

Nomineringer til årets træner:

”Skal helt klart gå til Allan Kronholm Petersen for hans dedikation, passion og engagement ud over det sædvanlige. Han gør en stor forskel og giver sine elever noget de altid vil bære med sig.  Min søn har gået hos ham siden opstart, og tager sin træning meget alvorligt. Det ville han ikke gøre hvis der ikke var en til at vise ham vejen og skabe et rum til det”

”Min nominering går til Allan Petersen fra Selvforsvar. Synes der ydes et fantastisk stykke arbejde med at lege selvværd og respekt for andre mennesker ind i ungerne. At de samtidig får rørt lattermusklerne trods konsekvenspædagogikken, får sved på panden og får mere styr på motorikken er ren bonus”

”Jane er engageret og en daglig drivkraft. Hun er velforberedt og stiller krav til de kommende håndboldstjerner. Hun giver børnene feedback på en positiv måde og hun motiverer dem til at blive bedre. Kæmpe stykke flot arbejde hun laver.”

”Vi synes jo alle trænerne og medhjælpere gør et fantastisk arbejde for vores børn. Vi vil dog gerne fremhæve Allan Pedersen som på få år har formået at få skabt Ninja og selvforsvarshold på tværs af aldre og til stor glæde for deltagere på holdene. Vores to piger går på henholdsvis Ninja og selvforsvar for unge - de er rigtig glade for både Allan og de andre trænere, samt den måde holdene køres på. Udover almindelig træning, arrangeres seminarer, hvilket der også lægges et stort arbejde i.”

”Miki gør meget for drengene. Han formår at ingen af drengene føler sig udenfor. Hvis der er konflikter, får han med drengen det løst ordentligt. Han ser hvert barn udvikle sig og bruger det på banen”

”Jeg vil gerne nominere Miki M. Rasmussen og resten af trænerteamet fra U8-drenge til året træner-/trænerteam. Både i forhold til  drengene men også uden for banen for klubben yder Miki og co. en stor og inspirerende indsats.”

”Min nominering går til Signe Poulsen - Hun er tålmodig, go’ til pigerne, formår at motivere trods mange og enorme nederlag i kampe. Tog til stævne med pigerne i de flestes allerførste sæson. Pigerne ELSKER hende”

” Jeg synes helt sikkert at Signe fra håndbold skal have denne ære. Hun gør et kæmpe arbejde for de unge piger i 3 og 4 kl. Hun brugte det meste af sin påske på stævne uden at være blevet spurgt ( så vidt jeg ved) og de havde tilmeldt 2 hold uden at spørge og derved skulle hun og pigerne spille dobbelt så mange kampe, da der ikke er piger nok til to hold med udskiftere. Pigerne er helt enormt glade for signe og hun er super god til at holde gejsten på dem selv om de har tabt stort i de første mange kampe i efteråret. Samtidig skal det siges at hun har fået mange nye spillere i 2018/2019 sæsonen der aldrig har spillet håndbold tidligere.”

” Jeg vil gerne sætte min stemme på u9 trænerteam. De gør et kæmpe stykke arbejde for årgangen. Tak til Cliff og Allan.”

”Jesper og Bjarne – de formår at fastholde så mange piger fra 3. Klasse til fodbold”.

”Vi begyndte at komme i klubben for et par år siden, da vores drenge fra Ejer Bavnehøj Skolen ikke længere havde et hold at gå på. Og hvilken modtagelse! Vi har altid følt os meget velkomne, både blandt børn, forældre og ikke mindst trænerne Cliff og Allan. Cliff og Allan formår at fastholde drengene i deres glæde ved boldspillet i både sol og regn. Og når der skal spilles udenbys kampe, er der altid kæmpe opbakning spiller/forældreopbakning. Det ville der ikke være, hvis trænerne ikke brændte igennem. Så hermed min nominering og ros til de to trænere.”

”Jeg vil gerne nominere Bo Pedersen og Christian Asmussen som træner U11 drengene - De gør en kanon stykke arbejde"

”Jeg vil meget gerne nominere trænerteamet som står for U9 drengene til fodbold. De gør det SÅ godt, favner bredt og alle føler sig velkomne. Det er blevet så stor en succes at der - udover næsten alle af vores egne 2. klasses drenge - også kommer en flok fra Riis to gange om ugen for at være med. Fokus på læring, udvikling, det sociale, sammenspillet. Fokuseret træning og med hjertet med.”

“Jeg stemmer på trænerteamet Cliff og Allan U9 - For at have udholdt en stor flok drenge med krudt i måsen og mange konflikter lige siden de var U6 - velopmærke samtidig med at langt de flest af dem stadig går til fodbold, så det er ikke bare fordi, de har skræmt de besværlige væk, at det nu efterhånden er en flok forholdsvis harmoniske fodbolddrenge (og et par piger).”

”Vil gerne nominere trænerteamet for fodbold U9 drengeholdet. Cliff og Allan gør et kæmpe stykke arbejde og skaber et unikt fællesskab for drengene.”

”Jeg vil gerne nominere trænerteamet for U9 fodbold. Begge trænere er forældre med travle hverdage som gennem flere år nu, stabilt og meget bevidst har prioriteret sammenholdet omkring fodbolden for nuværende U9 børn.  Jeg synes Allan og Cliff har præsteret noget ekstra særligt ved at fastholde så stor en gruppe børn i fodbolden. Foruden de nogen og tyve børn fra Gedved har holdet endda tiltrukket 3 børn fra Riis og har gennem alle årene inkluderet først en enkelt og nu to piger på holdet uden at det har været et samtaleemne blandt børnene. Der er ALDRIG blevet sagt nej til nogen, som gerne ville være en del af truppen - uanset hvor stor gruppen er blevet. Da der ikke var hal-tid nok til alle i indendørs sæsonen, fortsatte de træningen udendørs og gennemførte træning med højt humør i både regn og slud.   Trænerteamet har gjort en ekstra indsats for at få flere forældre involveret i træningen af børnene, hvilket har gjort det muligt, at tilbyde flere kampe på forskellige niveauer for alle børnene og nu betyder, at hele 5 forældre er stabilt involveret i træningen.   Jeg tager hatten af for den måde de to trænere har fastholdt sammenhold og god sportsånd på et hold med mange børn og stor spredning i evner over så mange år.”