• Hjem
  • Foreningen

Cafeteria

Cafeteriet holder åbent når der er arrangementer. Her tilbydes let mad som fransk hotdog og lignende, samt drikkevarer og sødt.

Cafeteriet åbnes når der er træning såfremt det er muligt. Her tilbydes drikkevarer og sødt, og nogen gange let mad.

Cafeteriaudvalget består af

• Thomas Lebech Hoe
  • Henrik Degn
  • Jette Haugaard Pedersen
  • Henrik Brokman
  • Yvonne Engel

Har du spørgsmål eller ønske om åbning af cafeteriet så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Regler for brug af Gedved Hallens cafeteria

Cafeteriet administreres af Gedved Idrætsforening, og kan benyttes af foreningens trænere, bestyrelse, udvalg, hold, samarbejdende foreninger til afholdelse af møder, kursus, sammenkomster og andet der ikke strider mod Gedved Idrætsforenings interesser. Cafeteriet må ikke anvendes privat.

Der må udleveres mad fra ekstern leverandør og der må tilberedes mad til et lukket selskab. Der må ikke tilberedes mad til salg.

Efter brug skal:

• Der ryddes op
  • Stole hænges op under bordene
  • Borde tørres af
  • Gulvet fejes
  • Skraldespande tømmes og affald fjernes. (Nøglen til affaldscontaineren hænger på siden af emhætten)

Det er altid en god ide at booke cafeteriet i god tid.

Cafeteriet skal bookes via Forum Horsens på deres hjemmeside www.forumhorsens.dk.  Find ”BOOK – SPORT & IDRÆT" – log ind som ”guest”.